GDPR/PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Andreas Luka s.r.o IČ 27173909 se sídlem V lesíčku 7, Praha 5(dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: V lesíčku 7, Praha 5 Smíchov

Email: aname@aname.cz

Telefon: 777 066 702

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence jsou: 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce nedochází / dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

 2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.

 2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb. 

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

 2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

  

Vám tým anamé

 

 

COOKIES

Tyto Zásady používání souborů cookie vysvětlují, co jsou to soubory cookie a jak je používáme, jaké typy souborů cookie používáme, tj. jaké informace pomocí souborů cookie shromažďujeme a jak jsou tyto informace používány, a jak ovládat předvolby souborů cookie. Další informace o tom, jak používáme, uchováváme a zabezpečujeme vaše osobní údaje, najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Svůj souhlas můžete kdykoli změnit nebo odvolat v Prohlášení o souborech cookie na našich webových stránkách

Další informace o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje, najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Váš souhlas se vztahuje na následující domény: aname.cz

Co jsou cookie?

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které slouží k ukládání malých informací. Ukládají se do vašeho zařízení při načtení webové stránky v prohlížeči. Tyto soubory cookie nám pomáhají zajistit správné fungování webových stránek, zvýšit jejich bezpečnost, poskytnout lepší uživatelský komfort a porozumět tomu, jak webové stránky fungují, a analyzovat, co funguje a kde je třeba zlepšení.

Jak používáme soubory Cookie?

Stejně jako většina online služeb i naše webové stránky používají soubory cookie první strany a třetích stran k několika účelům. Soubory cookie první strany jsou většinou nezbytné pro správné fungování webových stránek a neshromažďují žádné vaše osobní údaje.

Soubory cookie třetích stran používané na našich webových stránkách slouží především k pochopení toho, jak webové stránky fungují, jak s nimi komunikujete, k udržení bezpečnosti našich služeb, k poskytování reklam, které jsou pro vás relevantní, a celkově vám poskytují lepší a kvalitnější uživatelský zážitek a pomáhají urychlit vaše budoucí interakce s našimi webovými stránkami.

Jaké typy souborů Cookie používáme?

Podstatné: Některé soubory cookie jsou nezbytné k tomu, abyste mohli využívat všechny funkce našich stránek. Umožňují nám udržovat uživatelské relace a předcházet bezpečnostním hrozbám. Neshromažďují ani neukládají žádné osobní údaje. Tyto soubory cookie vám například umožňují přihlásit se ke svému účtu a přidávat produkty do košíku a bezpečně se odhlásit.

Statistické údaje: Tyto soubory cookie ukládají informace, jako je počet návštěvníků webu, počet jedinečných návštěvníků, které stránky webu byly navštíveny, zdroj návštěvy atd. Tyto údaje nám pomáhají pochopit a analyzovat, jak dobře webové stránky fungují a kde je třeba je zlepšit.

Marketing: Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy. Tyto soubory cookie slouží k personalizaci reklam, které vám zobrazujeme, aby pro vás byly smysluplné. Tyto soubory cookie nám také pomáhají sledovat účinnost těchto reklamních kampaní.

Informace uložené v těchto souborech cookie mohou být také použity poskytovateli reklamy třetích stran k tomu, aby vám zobrazovali reklamy i na jiných webových stránkách v prohlížeči.

Funkční: Jedná se o soubory cookie, které pomáhají určitým nepodstatným funkcím na našich webových stránkách. Mezi tyto funkce patří vkládání obsahu, například videí, nebo sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií.

Předvolby: Soubory cookie, které se používají pro ukládání dat, jsou určeny k ukládání dat, která se nacházejí na internetu: Tyto soubory cookie nám pomáhají ukládat vaše nastavení a preference prohlížení, například jazykové preference, abyste měli při dalších návštěvách webových stránek lepší a efektivnější zážitek.

Níže uvedený seznam podrobně popisuje soubory cookie používané na našich webových stránkách.

CookiePopis
cookielawinfo-checkbox-analyticsTento soubor cookie je nastaven pomocí pluginu GDPR Cookie Consent. Tento soubor cookie slouží k uložení souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii "Analytika".
cookielawinfo-checkbox-functionalSoubor cookie je nastaven na základě souhlasu s GDPR, aby zaznamenal souhlas uživatele se soubory cookie v kategorii "Funkční".
cookielawinfo-checkbox-necessaryTento soubor cookie je nastaven pomocí pluginu GDPR Cookie Consent. Tento soubor cookie slouží k uložení souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii "Nezbytné".
cookielawinfo-checkbox-othersTento soubor cookie je nastaven pomocí pluginu GDPR Cookie Consent. Tento soubor cookie slouží k uložení souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii "Ostatní.
cookielawinfo-checkbox-performanceTento soubor cookie je nastaven pomocí pluginu GDPR Cookie Consent. Tento soubor cookie slouží k uložení souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii "Výkon".
viewed_cookie_policyTento soubor cookie je nastaven pomocí zásuvného modulu GDPR Cookie Consent a slouží k uložení informace, zda uživatel souhlasil s používáním souborů cookie. Neukládá žádné osobní údaje.

Jak mohu změnit předvolby souborů cookie ?

Pokud se rozhodnete změnit své preference později během prohlížení, můžete kliknout na záložku „Ochrana osobních údajů a zásady používání souborů cookie“ na obrazovce. Tím se znovu zobrazí oznámení o souhlasu, které vám umožní změnit vaše preference nebo souhlas zcela odvolat.

Kromě toho různé prohlížeče poskytují různé metody blokování a mazání souborů cookie používaných webovými stránkami. Můžete změnit nastavení svého prohlížeče a soubory cookie blokovat/vymazat. Více informací o tom, jak spravovat a odstraňovat soubory cookie, naleznete na stránkách wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Máte k GDPR nějaké dotazy? Nápište nám na chcivedetvic@aname.cz

anamé. je minimalistická a přesto ženská značka s důrazem nejen na kvalitu a původ materiálu, ale především osobní přístup. Každý kousek je vyráběn, barven i balen ručně, tak abychom si byly jisté, že se k vám dostane přesně tak, jak má a že už samotné otevření balíčku se pro vás stane zážitkem.